Tüm Sosyal Kulüplerin Dosyaları

N

neversaynever

Guest
hocan banada okul araç ve gereçlerini koruma kulübü için evraklar lazım.bana yardım edebilecek var mı acaba:(

zelcel

Vip Üye
bir sorum var bilenlerden yanıt alırsam çok mutlu olucam.benim kulübüm sağlık temizlik beslenme ve kızılay kulübü diye verildi.ama iki kulübün dosyasını birleşik halde bulamadım.acaba iki ayrı kulüp dosyasındaki ilgili yerleri birbirinin altına kopyala yapıştır yaparak hazırlasam olur mu?yarımcı olursanız çok sevinirim.

E

esrakahyaoglu

Guest
sağlık temizlik beslenme ve kızılay mı??!! ee, banada sosyal dayanışma yardımlaşma ve kızılay kulübü diye verildi. yani bize verilen bu iki isimli kulüpler aslında ayrı ayrı kulüpler mi? bu bize iki kulüp verildi demek mi oluyo? yoksa bu kulüpler keyfi olarakmı birleştiriliyo?? müdür yardımcım birleşti bu kulüpler dedi tek dosya olacak dedi, ama, şimdi kızılayı başka bi kulüple birleşmiş görünce şaşırdım. E hal böyle olunca dosya mosya bulamıyoruz hiçbiyerde.

ben bu konuyla ilgili bi başlık açmıştım, ve sormuştum elinde olan varmı, eğer yoksa, ben bu iki kulübün dosyalarını birleştirip karıştırıp yazsam olur mu diye? ama hiç cevap gelmedi. bir de burdan sesleniyoooruuuumm :):):) elinde olup paylaşan olursa çok memnun olacağım, eğer elinizde yoksa bana fikir verin lütfen, iki kulübün dosyalarını kafama göre harmanlayıp karıştırsam olur mu?

B

başak19

Guest
hocam bana da tema kulübüne ait döküman gerekli.Yardımcı olabilir misiniz???