eş durumu tayini 2012

• Konbuyu başlatan marshmallow
  • Başlangıç tarihi
S

sahinsvrky

Guest
arkadaşlar benim eşimin tayini doguya bir ilçeye cıktı.ben de diyorum ki taa eylülü beklemeden ben il dısı acıldıgında istesem tayinimi nasıl olur?ne de olsa doguda yer vardır ve de ing bransımız.yanlıs mı yapmış olurum.eş durumundan gitmem daha mı faydalı olur sizce?

sayın hocam, şu an neredesin bilmiyorum ma bana sorarsan büyük hata yaparsın. ben dört yıldır doğudayım ve evliyim. bir yıldır eş durumu bekliyorum.burası ing. öğretmenleri için zor.

olfuncayda

New member
eş durumunu batıya gelmek için mi bekliyorsunuz onu anlayamadım hocam.sanırım zaten iş günü itibariyle il dısı tayinini isteyemiyorum.3 yılı doldurmadım.doguya yerleşirim herhalde özür olmaksızın demiştim ama sanırım eş durumu isteyecegim sonuç olarak

A

aytenarzu

Guest
arkadaşlar benim eşimin tayini doguya bir ilçeye cıktı.ben de diyorum ki taa eylülü beklemeden ben il dısı acıldıgında istesem tayinimi nasıl olur?ne de olsa doguda yer vardır ve de ing bransımız.yanlıs mı yapmış olurum.eş durumundan gitmem daha mı faydalı olur sizce?

bende eş durumunu bekliyorum ama şuan ilçedeyiz ve il merkezine çıktı eşimin tayini. bende diyorum ki eş durumundan önce il içi açılınca ondan mı denesem. ama bugün okulda eş durumunda daha iyi okullar açılır falan dediler. ne kadar doğru bilmiyorum. ama tabi 2. bir şansı denemek mantıklı.

K

kabomba86

Guest
hocam yazıda "bundan böyle eşi öğretmen olan Bakanlığınız/Kurumunuz personelinin atama ve yer değiştirme işlemlerinin en geç Ağustos ayı içerisinde tamamlanması ve öğretmen ihtiyacının yoğun olduğu illerin dikkate alınması hususlarında gereğine bilgilerinizi arz/rica ederim"
diyor.O yüzden ağustosta yerler belli olacak.Ama tabi ağustos ya da eylül kaçı alacakları şüpheli

Z

zuhalteyin

Guest
Dün bir gazetede öğretmen atama tarihinin 31 Ağustos olarak belirlendiği ve bu yüzden de çok sayıda öğretmenin (bir kaç günden dolayı)madur olacağı yazıyordu..

Moderatör tarafında düzenlendi:
S

sahinsvrky

Guest
eş durumunu batıya gelmek için mi bekliyorsunuz onu anlayamadım hocam.sanırım zaten iş günü itibariyle il dısı tayinini isteyemiyorum.3 yılı doldurmadım.doguya yerleşirim herhalde özür olmaksızın demiştim ama sanırım eş durumu isteyecegim sonuç olarak

hocam sanırım sizi şimdi anladım siz doğuya eşinizin yanına gitmek istiyorsunuz ve il dışı mı, eş durumu mu kara veremiyorsunuz.
size tavsiyem bu durumda il dışı olur. daha fazla yolluk alırsınız.

A

aforizma

Guest
arkadaşlar 30 eylül baz alınacağını söyledi bakan tam da eylemden önce ve insanların eylem direncini kırmayı başardı. fakat 30 eylül eşi de öğretmen olanlar için bi işe yaramıyor, il emri olursa ancak insanlar eşlerinin yanına gidebilecek...

nslin

Vip Üye
arkadaşlar eş durumu tercih kısmında branşınıza ait boş kontenjan bulunmamaktadır yazıyor. Bu nasıl olur? siz de nasıl?

A

akilyus

Guest
hocam ayni durum bendede var ben de anlamadım vallahi ama ilerki günlerde düzeleceğini umuyorum yarın olmassa bi milli eğitime gidelim derim ben

adrenalinwx

Vip Üye
Arkadaşlar bu yazı nerede ya? Ben giriş yaptığımda il dışı eş özrü modülünü tıkladığımda sadece geçen hafta yaptığım başvuru ekranı çıkıyor.Başka bir bölüm yok.Sizde nasıl? Tercihler de yok sizin bahsettiiniz gibi bir yazı da yok.

S

selviugur

Guest
Branşınıza ait boş kontenjan yok diyor. Yani tercihte bulunamıyoruz. Niye 1. aşamada istek yaptık o zaman. Bu nasıl özür grubu özrü takan yok

A

arnavut43

Guest
arkadaşlar biz kurum tipi 0 olana anadolu liselerini tercih edebiliyormuyuz ben tercihime yazıyorum birde benim tercihlerin başında N çıkıyor o ne demek?

adrenalinwx

Vip Üye
arkadaşlar ben izmire isteyeceğim. Bir sorum olacak. Eşimin tayini bucaya çıktı.Ben sadece bucaya mı isteyebilirim yoksa merkez ilçelerden hepsini tercih edebiliyor muyum?Klavuzda yazıyor ama ben anlamadım : ) Tercih listesinde merkez lçelerden her hangi birini yazdığımda kabul ediyor ama merkez olmayan ilçeleri yazdığımda kabul etmiyor.Anlamadım