hawkeye.72
Vip Üye
Arkadaşlar, bir çoğumuz akıllı telefon kullanıyoruz. Türk bilgisayar mühendisi arkadaşımız ekte vermiş olduğum programı hazırlamış. Bu program sayesinde youtube'da istediğimiz video'yu ister video olarak istersek de mp3 formatında çok hızlı bir şekilde indirebiliyoruz ve Akıllı tahtalarda etkinlik olarak (Alt yazılı şarkılar veya konu anlatımları vs.vs.) kullanıyoruz. Malum akıllı tahtaların çoğunda internet yok (en azından benim çalıştığım iki okulda da bu durum böyle) bu yüzden video'ları ancak evden getirip izletmek durumunda kalıyordum. Bu uygulama sayesinde time-saver etkinliği olarak video'ları cebime indirip ya hdmi kablosu ile ya da data kablosu ile b.sayara bağlayıp tahtalarda izletme / dinletme şansına sahip oluyorum.
Not: Rar'dan çıkarıp telefonunuzun download klasörüne apk uzantılı dosyayı kopyala yapıştır yaptıktan sonra, telefonunuzun dosya yöneticisine girip oradan download klasörüne giriyorsunuz ve mtv Material V2 dosyasına dokunuyorsunuz. Uygulama yükleniyor bu kadar basit. Eğer uyarı verirse ayarlar, güvenlik sekmesinde, bilinmeyen kaynaklardan dosya yüklemek istiyorum'u tick'lerseniz uygulamanız yüklenir.
Not: Rar'dan çıkarıp telefonunuzun download klasörüne apk uzantılı dosyayı kopyala yapıştır yaptıktan sonra, telefonunuzun dosya yöneticisine girip oradan download klasörüne giriyorsunuz ve mtv Material V2 dosyasına dokunuyorsunuz. Uygulama yükleniyor bu kadar basit. Eğer uyarı verirse ayarlar, güvenlik sekmesinde, bilinmeyen kaynaklardan dosya yüklemek istiyorum'u tick'lerseniz uygulamanız yüklenir.