23 nisan için yardıma ihtiyacım var

senfoni

New member
arkadaşlar 23 nisan için bir ingilizce öğretmeni ne hazırlayabilir acaba? bu konuda deneyimi olan arkadaşlardan önerilerini bekliyorum mümkünse........

B

bunch

Guest
arkadaşlar 23 nisan için bir ingilizce öğretmeni ne hazırlayabilir acaba? bu konuda deneyimi olan arkadaşlardan önerilerini bekliyorum mümkünse........

bir öğretmen arkadaşım posterlere ülkelerin resimlerini yapıştırıp pankart oluşturdugunu, çocukları ülkelere özgü kıyafetlerle giydirdiğini ve where are you from? what nationality are you? gibi tanışma ifadeleri ile küçük diyaloglar sergilettiğini ve en sonunda da pankartları sallayarak şarkı söylediklerini anlatmıştı. ama şarkıyı hatırlayamıyorum. hani tüm dünya çocukları kardeşiz falan diye bir şarkıydı ama :)

bir öneri, belki hoşunuza gider:)

sui generis

Süper Moderatör
Ben de koro hazırladım,4 ve 5.sınıflardan,kolay şarkılar var,hem eğlenceli oluyor hem de çocukların motivasyonları artıyor, bir arkadaşım da küçük skeçler hazırladığını söyledi ama bunun başarılı olabilmesi için tüm öğrencilerin anlaması gerekiyor,o gürültülü,karmaşık tören ortamında biraz zor bence

senfoni

New member
Ben de koro hazırladım,4 ve 5.sınıflardan,kolay şarkılar var,hem eğlenceli oluyor hem de çocukların motivasyonları artıyor, bir arkadaşım da küçük skeçler hazırladığını söyledi ama bunun başarılı olabilmesi için tüm öğrencilerin anlaması gerekiyor,o gürültülü,karmaşık tören ortamında biraz zor bence

hangi şarkıları söyleticeksiniz

sui generis

Süper Moderatör
Hocam söyleteceğim şarkıları flash materials bölümünde songs kısmına upload etmiştim,oradan bulabilirsiniz,orada 17 şarkı var,ben ilk 5ini söyleticem,ıf you are happy,twinkle twinkle little star,happy bhirtday,the alphabet ve days