2024-2025 - Sene Başı Tüm Seviye Zümreler (Maarif Modeli Maddesi eklendi)

Demet Hoca

Yönetici
Yönetici
Sene Başı Tüm Seviye Zümreler - 2024-2025
(Lütfen emeğe saygı göstererek başka sitelerde kendiniz hazırlamış gibi paylaşmayınız.:))

Maarif Modeli Ortak metin incelemesi maddesini ekledim. Sene sonu bakanlığın paylaştığı raporu baz alarak yazdım. Ekleme yada çıkarma yapabilirsiniz.

Çok titiz çalıştım ve son değişiklikleri de ekleyerek, elimden geldiğince eksiksiz hazırlamaya çalıştım.
Faydalı olmasını dilerim.

Ekli dosyalar

• 2024-2025 Eğitim Öğretim Sene Başı Zümre (İlkokul).docx
    31.3 KB · Görüntüleme: 984
  • 2024-2025 Eğitim Öğretim Sene Başı Zümre (Ortaokul).docx
    38.6 KB · Görüntüleme: 2,580
  • 2024-2025 Eğitim Öğretim Sene Başı Zümre (Lise).docx
    39.6 KB · Görüntüleme: 1,527
  • 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı İlkokul Bölge - İlçe zümresi.docx
    33.7 KB · Görüntüleme: 249
  • 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Ortaokul Bölge - İlçe Zümresi.docx
    35.6 KB · Görüntüleme: 468
  • 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Lise Bölge - İlçe zümresi.docx
    34.2 KB · Görüntüleme: 378
Son düzenleme:

The Akkuşs

Vip Üye
Ce: 2024-2025 - Sene Başı Tüm Seviye Zümreler (İlkokul - Ortaokul - Lise)

Merhabalar hocam emeğinize sağlık. Herkese bir sorum olacaktı. İngilizce hazırlık sınıfı bulunan liseler için (benimki proje imam hatip lisesi) zümre tutanağına ek bir şeyler yazmamız gerekiyor mu? Bu konuda bilgisi ya da elinde tutanak bulunan varsa paylaşırsa çok sevinirim.Çok teşekkür ederim şimdiden

tolga67

Vip Üye

sayın hocam lise zümrede türkiye yyı maarif planla ilgili madde açmamız gerekiyordu değerlendirme planlama buna uygun madde göremedim.
bunu tekrar ele alırsanız iyi olur

Demet Hoca

Yönetici
Yönetici

sayın hocam lise zümrede türkiye yyı maarif planla ilgili madde açmamız gerekiyordu değerlendirme planlama buna uygun madde göremedim.
bunu tekrar ele alırsanız iyi olur

Hocam maarif modelini yıl sonu zümreye eklemiştim. Bizim müfredatımız değişmediği için yazmadım. Ama siz bir madde olarak ekleyebilirsiniz.

BaharKrgz

Vip Üye

Emeğinize sağlık hocam. Bir sorum olacak. Yabancı dil ağırlıklı 5.sınıfımız var okulumuzda, bununla alakalı bir madde eklemek gerekir mi zümreye?

yaseminn

Vip Üye

merhabalar demet hocam , sitenizde baktım ama bulamadım,9. sınıflar için 4 beceriyi ölçen seviye belirleme,hazırblunuşluk sınavı var mı? hangi başlıkta yazacagımı bı de sorular nerden yazılıyor bilemediğim için bu başlıkta sordum.

handearslan

Vip Üye

merhabalar ortaokul zümre tutanağında maarif modeli ile ilgili inceleme maddesi yok , halbuki bu eğitim öğretim döneminin en önemli konusu bu . Müdürler zümrede görüşülmesini istior. Rica etsem düzenleme yapar mısınız?

Alperm9

Vip Üye
Sene Başı Tüm Seviye Zümreler - 2024-2025
(Lütfen emeğe saygı göstererek başka sitelerde kendiniz hazırlamış gibi paylaşmayınız.:))

Maarif Modeli Ortak metin incelemesi maddesini ekledim. Sene sonu bakanlığın paylaştığı raporu baz alarak yazdım. Ekleme yada çıkarma yapabilirsiniz.

Çok titiz çalıştım ve son değişiklikleri de ekleyerek, elimden geldiğince eksiksiz hazırlamaya çalıştım.
Faydalı olmasını dilerim.

Hocam elleriniz dert görmesin,iyi ki varsınız.

archer

Vip Üye
Hocam merhaba. bizim müfredetta bir değişiklik olmadı ama bu son paylaştığınız zümre örenğini mi kullanalım ?önceki olmuyor mu ?