Forumumuz VIP Uyelik sistemiyle çalışmaktadır..
Bu Foruma yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz ve üyelik gerektiren bölümleri okuyabilmeniz için öncelikle Ücretsiz Kayıt olmalısınız.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 4.252
3.107 Kere 475 Mesajına Teşekkür edildi.
Vip Üyelik Sistemi Hakkında
Değerli öğretmenlerimiz,
Sitemize 1 yıllık üyelik ücreti 60 TL'dir.
Ödemenizi Havale, FAST, EFT ya da en yakın Ziraat ATM'sinden yapabilirsiniz.
ÖNEMLİ: Ödemenizi yaptıktan sonra üyeliğinizin etkinleştirilmesi için bize mail atarak ödemenizi bildirmeniz gerekmektedir. [Email] adresimiz demethoca@gmail.com
Önemli Hatırlatma:
Lütfen bize ödemenizi bildirirken aşağıdaki bilgileri yazınız.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 182
584 Kere 20 Mesajına Teşekkür edildi.
Ce: Vip Üyelik Sistemi Hakkında
Arama butonu acilen geliştirilmeli, ben her hangi bir konu başlığı aradığım zaman hiç bir şey bulamıyor,tüm kademeleri tek tek incelemek zorunda kalıyorum. örneğin future tense yazıyorum hiç bir seyi bulmuyor.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 50.644
236.560 Kere 11.004 Mesajına Teşekkür edildi.
Ce: Vip Üyelik Sistemi Hakkında
Al305;nt305;:
ameno88´isimli üyeden Al305;nt305;
Arama butonu acilen geliştirilmeli, ben her hangi bir konu başlığı aradığım zaman hiç bir şey bulamıyor,tüm kademeleri tek tek incelemek zorunda kalıyorum. örneğin future tense yazıyorum hiç bir seyi bulmuyor.
Hocam, sitemize arama veritabanı kullanılarak çok fazla hack girişimi olduğu için o sistemi kapatmak zorunda kaldık. Ayrıca, sitemizde konu başlığı ile paylaşım yapmıyoruz uzun süredir. Öne çıkan paylaşımlarımız ünite paketleridir.